Tjenester

Tjenester

Vi kan tilby følgende tjenester:

Transport ved kranbil med grabb

Vår hovedtjeneste er alt innen transport og leveranse av materiell ved bruk av kranbil med grabb. Grab er praktisk ved fjerning og flytting av materialer, tømmer, hageavfall, søppel og enkelte løsmasser. Godset blir løftet over på våre lastebiler.

Massetransport

Vi utfører både salg og transport av fyllmasser som pukk, sand, grus, singel, stein og jord. Vi kan tilby konkurransedyktige priser og rask leveranse ved bestilling. Trenger du fyllmasser til å opparbeide tomten din? Trenger du jord til bedet, eller grus til oppkjørselen? Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål angående priser på fyllmasse eller utkjøring.

Stykktransport

Stykkgods er alt du kun har et kolli av. Vi frakter stykkgods i Hordaland og omegn, trygt og hurtig med lastebil. Vi kan frakte maskiner, næringsmidler, båter, byggematerialer, og nært sagt hva det skal være. Hør med oss om vi kan frakte det. Vi har gode priser.

Anlegg- og entreprenørtjenester

Vi utfører tjenester innen anlegg- og entreprenørtjenester, som graving, drenering, planering, rivning og massetransport. Spør oss gjerne om en totalløsning på ditt prosjekt. Skal du renovere en kjeller eller gjøre tomten byggeklar? Vi kan hjelpe deg.

Ønsker du å vite mer om hva vi kan gjøre for deg? Legg igjen navn og telefonummer, så ringer vi deg!